Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ghetefotbalonline.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

www.ghetefotbalonline.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. 

Fotografiiile au caracter informativ . 

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. 

www.ghetefotbalonline.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea S.C.FLORILOV S.R.L CUI:18537962,cu nr.de ordine in registrul comertului J4/485/2006,si cu sediul profesional in Municipiul Bacau,Str.Lucretiu Patrascanu Nr.2,sc.E,Spatiul 7 Judetul Bacau.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.ghetefotbalonline.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ghetefotbalonline.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.ghetefotbalonline.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bacau, jud.Bacau, Romania.

Dispozitii finale

www.ghetefotbalonline.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.ghetefotbalonline.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Toate produsele sunt exprimate in RON iar TVA-ul este inclus. Pentru orice alte informatii, va asteptam cu un mesaj la adresa de mail [email protected]